WORLDCLASS FIETSEN
VOOR DE ECHTE LIEFHEBBER

GEWOON OOGVERBLINDEND MOOI

GRAVEL. GRAVEL. GRAVEL.

3T CYCLES

Liefhebber van gravel fietsen? Wij ook! 3T maakt 's werelds mooiste en lichtste gravel bikes. Als een van Nederlands grootste dealers zijn wij ook trots om 3T Experience Center te zijn!

3T WEBSITE
3T EXPLORO 2021
BMC SPEEDFOX 2021

ZWITSERS. PREMIUM. PERFORMANCE FIETSEN.

BMC SWITZERLAND ūüá®ūüá≠

Zwitserse precisie is een gegeven als je het over BMC hebt. Een merk wat ongelofelijk veel in research en development steekt. Kwaliteit die je voelt. Naast eersteklas racefietsen komt BMC in 2021 nu ook met een volgeveerde ATB!

COMPROMISLOOS.

FACTOR

Factor begon als een toonaangevend ingenieursbureau dat baanbrekende onderdelen ontwierp voor Ferrari, Aston Martin en Lamborghini. Nu staan ze vooral bekend om hun ongekend compromisloze kwaliteit frames. Deze maken ze in hun eigen productiefaciliteit in het Verenigd Koninkrijk waar ze alleen het beste carbon gebruiken.

Factor bikes
Van Nicholas Gravel

TITANIUM. BIKE. EXPERTS.

VAN NICHOLAS

Een bijzonder merk met een mooie historie. Titanium geeft niet op als je er op moet kunnen vertrouwen. Het heeft een superieure vermoeiingslevensduur en stootvastheid, en een natuurlijke coating van Titanium Dioxide zorgt ervoor dat er nooit sprake is van roest, verval of corrosie, zelfs niet onder de meest extreme omstandigheden.


AVONTUUR. IN JOUW INBOX.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf maandelijks op de hoogte van de mooiste verhalen en laatste producten.